Onze Catering Services

Malukufood ontzorgt u van een hoop stress en geregel omtrent de hapjes en de warme maaltijden en zorgt er voor dat u heerlijk kunt genieten van uw feest terwijl wij de catering doen

Vraag een offerte aan!

Malukufood ontzorgt u van een hoop stress en geregel omtrent de hapjes en de warme maaltijden en zorgt er voor dat u heerlijk kunt genieten van uw feest terwijl wij de catering doen. De catering bestaat uit heerlijke Molukse snacks: Denk aan de  namu-namu ( voor de Nederlanders bekend als de pasteitjes), loempia’s, lempers , bapao’s, risolles en nog veel meer heerlijke snacks.

De zoete hapjes: Ketan unti: een zoet tussendoortje gemaakt van kleefrijst en gezoete kokos, de Kue Dadar: dit is een pannenkoek gemaakt met pandan extract en is gevuld met gezoete kokos,  maar ook complete maaltijden. U hebt keuze uit drie maaltijden. Uiteraard kan er in overleg met mij het één en ander veranderd of toegevoegd worden in de maaltijden.

Bruiloft

Een bruiloft organiseren vergt heel wat voorbereidingen: Allereerst de datum, de locatie, de uitnodigingen, een bruidsfotograaf maar wat ook niet geheel onbelangrijk is: wat gaan we eten? Wat voor hapjes schotelen we onze gasten voor. Daar helpt Malukufood jullie graag bij.

Bekijk onze zoete/ hartige hapjes en onze menu’s. In overleg kunnen wij het één en ander wijzigen in de menu’s. Er zijn gasten bij die geen vlees eten, geen nood, wij hebben in plaats van vlees ook een heerlijk visgerecht die wij kunnen voorschotelen. Wij hebben voor elk wat wils. Samen zorgen wij er voor dat de gasten aan niks zal ontbreken.

Niets leuker dan je verjaardag vieren met je familie en vrienden, collega’s en kennissen. Je staat in het middelpunt en je zal zeker verwend worden. Maar is het nu niet leuker als jij ook al je gasten kan verwennen met de heerlijke hapjes van Malukufood, zowel zoete als hartige hapjes die wij in ons assortiment hebben.

En wat dacht je van de heerlijke warme maaltijden die Malukufood graag aan de mensen wilt aanbieden. Schroom je niet om contact met mij op te nemen en samen komen wij tot een heerlijke traktatie vanaf de tussendoortjes tot de warme maaltijden.

Verjaardag

Jubileum

Of het nu gaat om een klein bedrijfsfeestje of een familiefeest waar groot uitpakt wordt, Malukufood helpt je graag om de gasten te verwennen met overheerlijke Molukse hapjes tussendoor, zoete en/of warme, koude en/of warme hapjes, aan jou de keuze.

Wij maken ook warme maaltijden voor het diner. Je hebt keuze uit drie menu’s maar in overleg kunnen wij het menu zo samenstellen dat het aan niets ontbreekt. Alles wordt met verse ingrediënten bereid. Malukufood houdt ook rekening met de gasten die vegetarisch zijn of een allergie hebben. Bekijk onze mogelijkheden en mocht je nog vragen hebben, wij staan je graag te woord.

Malukufood doet niet alleen de catering maar geeft ook workshops van onder andere de gerechten en snacks die je hier kunt bestellen.(Zie workshop) Daarnaast organiseert Malukufood ook rondvaartevenementen.

Tijdens dit evenement kunnen jullie genieten van een ruim 5 uur durende boottocht met live-muziek en uiteraard verzorgen wij de catering. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden bij “Evenementen”.

Bedrijfsevent

Rondvaart Event

3 tot 5 keer per jaar organiseert Malukufood een rondvaart gecombineerd met onze eigen Molukse catering. Er is altijd Molukse live muziek aanwezig die voor een gezellige sfeer zorgt aan boord en uiteraard kan er gedanst worden.

Tijdens de rondvaart is er gelegenheid om te genieten van de Molukse hapjes en verscheidene Molukse koekjes die aan boord te koop zijn. We varen ongeveer 5 uurtjes door verschillende wateren en natuurlandschappen. Zo hebben wij gevaren vanuit Kampen, Sneek, Giethoorn, Amsterdam. Kortom: er wordt gevaren, gegeten en gedanst, een ware happening!

Tijdens een online workshop geef ik een workshop via een filmpje die ik vooraf heb opgenomen of via facebook-live. Je kunt je hier voor inschrijven door een mail te sturen naar info@malukufood.nl en zo kun je het filmpje kopen. De kosten van een filmpje: vanaf € 10,- . Je kan ook een abonnement afnemen voor mijn online-workshops, dit kost maandelijks € 27,50. Dit zijn 4 online-workshops / 4 filmpjes. Nadat ik je betaling heb ontvangen voeg ik je toe aan een speciale besloten facebookgroep die alleen bestemd is voor de cursisten, dat betekent dat alleen jij en de andere cursisten mijn online filmpjes kunnen zien. Mocht je op een tijdstip de workshop niet kunnen volgen, dan kun je achteraf het filmpje bekijken. Je hebt 8 weken inzage in de workshops filmpjes. Ook geef ik workshops op locatie: Ik geef dan een workshop bij mensen thuis. Je kunt mij hier voor inhuren, dit doe ik door heel Nederland. Enige voorwaarde is dat ik wel een workshop ga geven aan vanaf 6 personen. Je kunt je inschrijven voor een workshop maaltijd, hapjes, snack of koekjes. Kosten van een workshop maaltijd: vanaf € 45,- p.p. Kosten workshop hapjes, snacks of koekjes: vanaf € 27,50 p.p.

FaceBook Workshops