Rondvaart Kampen.

Op 18 mei jl hadden we een rondvaart vanuit Kampen georganiseerd op de prachtige salonboot De Veerman van Kampen. De salonboot heeft een mooie klassieke uitstraling en bood plaats voor 200 personen. We hadden prachtig weer die dag en er hadden wel 110 personen zich aangemeld voor deze rondvaart. 

Daarnaast werden er heerlijke Molukse koekjes verkocht zoals de kuping gadja dat snel was uitverkocht. De mensen hebben niet alleen van het eten genoten, maar ook van de live band Joop & Friends die altijd een geweldige sfeer weten te creëren aan boord. Het was een gemoedelijke sfeer en men heeft ook heerlijk aan boord kunnen dansen. Na 5 uren varen keerde men tevreden weer huiswaarts.

Ze kwamen uit alle windstreken vandaan. Men kwam met bussen aan uit Assen en Breukelen. Mensen werden verrast met deze rondvaart en kregen het cadeau aangeboden door de familie. Malukufood had een keuze menu samengesteld waar men uit kiezen: de traditionele Molukse maaltijd de papeda met asem pedis of de frisse gado gado. 

Bestel HIER Mijn Kookbooek!

Auteur Leni Wenno Sapulette: “ de Molukse keuken mag niet verloren gaan, vandaar dat ik mijn recepten met anderen wil delen, zodat het toch weer overgedragen wordt aan de volgende generatie” Met dit in mijn gedachte is dit unieke receptenboek ontstaan met 60 heerlijke Molukse gerechten. Elk recept wordt uitgebreid omschreven met prachtige kleurrijke foto’s van de hapjes en gerechten erbij. Een kookboek die niet mag ontbreken in je keuken!

You have Successfully Subscribed!